Ohita navigaatio

Joululounas

JOULULOUNAS

Stefan´sin Glögi 9,50 € / Alkoholiton Glögi 5 €

STARTERS

FOREST MUSHROOM SOUP (L)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea

CRAB CAKE (L)
Rapukakkua choron- ja Dijon-sinappikastikkeella

BEETS & STILTON (VL, G)
Paahdettua punajuurta, Stiltonjuustoa ja balsamicoa

WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta

MAINS

ARCTIC CHAR (L, G)
Paistettua nieriä

DOUBLE PORK (L, G)
Pekoniin käärittyä porsaan sisäfilettä

ENTRECOTE (L, G)
Black Angus välikyljys (250 g)

BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfileepihvi (150 g), 

FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen poron ulkofilee pihvi (180 g), 

Menun sisältyy yksi valinnainen kastike ja side ruoka.

SAUCES 

Punaviinikastike (L, G)
Kermainen sienikastike (L, G)
Konjakki-viherpippurikastike (L, G)
Béarnaisekastike (L, G)
Dijon-sinappikastike (L, G)

SIDES

Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Kermaista pinaattia (L, G) 
Maalaisranskalaisia (L, G) 
Herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G) 
Paahdettuja juureksia (L, G) 
Perunagratiini (L,

DESSERT

LIISA’S CHEESE CAKE (L, G)
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua, kirsikkakompotilla

ALMOND CAKE (VL, G)
Lämmintä mantelikakkua, karpaloita, suolakinuskia ja jäätelöä

Kahvi tai tee 3,90 €

Kolmen ruokalajin menuun sisältyy yksi valinnainen alku-, pää- ja jälkiruoka.

Hinta määräytyy valitun pääruoan mukaan seuraavasti:

MENU FISH 43 €
MENU BLACK ANGUS 48 €
MENU ENTRECOTE 48 €
MENU REINDEER 48 €
MENU PORK 43 €

WHITE WINES

Jurtschitsch Riesling Platin (Austria) 59 € plo / bottle

Tuoksussa sitrusta, kypsää aprikoosia sekä houkuttelevaa mausteista yrttisyyttä. Rutikuiva, raikkaan hapokas ja maku herkullisen tasapainoinen tuoksun mukaisine aromeineen

RED WINES

Norton Malbec (Argentina) 71 € plo/bottle
Täyteläinen, pehmeät tanniinit, kirsikan ja luumun aromeita                                                                                           

Pyydämme vahvistamaan menuvalintanne sekä lopullisen henkilömäärän viisi (5) arkipäivää ennen. Koska valmistamme menut juuri Teitä varten, toimii vahvistettu henkilömäärä laskutusperusteena, ellei ryhmän koko kasva. Huomioimme mielellämme erityisruokavaliot ja kerrottehan näistä vahvistuksenne yhteydessä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.