Ohita navigaatio

Joululounas 15.-23.12.2021

Pian saa herkutella mehevällä pihvillä myös lounasaikaan kun aloitamme joululounaat Helsingissä ja Tampereella 15.12.2021 alkaen!

Tiedustelut ja pöytävaraukset:

Helsinki: dereck.shrader@ravintola.fi
Tampere: veera.ortiz@ravintola.fi

JOULULOUNAS:
Kolmen ruokalajin menuun sisältyy yksi valinnainen alku-, pää- ja jälkiruoka. Hinta määräytyy valitun pääruoan mukaan seuraavasti:

MENU FISH 51 €
MENU BLACK ANGUS 61 €
MENU WAGYU FLANK 61 €
MENU REINDEER 61 €
MENU PORK 51 €


STARTERS

FOREST MUSHROOM SOUP (L)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea sekä rapeaa prosciuttoa
CURED RAINBOW TROUT (L, G)
Sokerisuolattua kirjolohta, fenkolia ja limekreemiä sekä tillivinegrettiä
WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta

MAINS

RAINBOW TROUT (L, G)
Paistettua kirjolohta, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja juureksia

GRILLED PORK CHOP (L, G)
Grillattua porsaan kyljystä (n. 350 g)
WAGYU FLANK STEAK (L, G)
Wagyu-härän kuvepihvi (180 g)
BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfileepihvi (150 g)
FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen poron ulkofilee pihvi (180 g)

Menuun sisältyy yksi valinnainen kastike ja side-ruoka.

SAUCES
Punaviinikastike (L, G)
Kermainen sienikastike (L, G)
Konjakki-viherpippurikastike (L, G)
Béarnaisekastike (L, G)
Dijon-sinappikastike (L, G)
SIDES
Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Kermaista pinaattia (L, G)
Beets & stilton (VL, G)
Herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)
Paahdettuja juureksia (L, G)

DESSERTS

LIISA’S CHEESE CAKE (L, G)
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua, kirsikkakompotilla

CRÈME BRÛLÉE (L, G)