Ohita navigaatio

Masi & Fontanafredda -viini-illallinen Tampereella 19.4.2023 klo 18.30!

Keskiviikkona 19. huhtikuuta tarjoamme upean mahdollisuuden tulla tutustumaan Masi- ja Fontanafredda- viinitalojen korkealaatuisiin viineihin Stefan’s Steakhouse Tampereella. Tänä iltana tarjoilemme eksklusiivisen illallisen yhteensopivin Masin ja Fontanafreddan viinein.

Illalliselle on rajoitetusti paikkoja, varaa nyt:
rudi@noho.fi TAI stefans@ravintola.fi

MENU 120 € / hlö (sis. viinit)

Amuse-bouche

Forest Mushroom Soup (L)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea

Spicy Avocado Tartar (L, G)
Mausteinen avokadotartar

Rosa dei Masi /  Fontanafredda Solerose Langhe Rosato

Wagyu Beef Tartar (L, G)
Tartar Wagyu  -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista

Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo / Masi Campofiorin

Passion fruit-Yuzu Sorbet

Finnish Reindeer Sirloin (L, G)
Sienikastiketta sekä paistettuja sieniä ja pekonia

Masi Brolo Campofiorin / Fontanafredda Monforte d’Alba Barolo

Australian Wagyu Tenderloin (L, G)
Punaviinikastiketta sekä neulapapuja ja pekonia

Fontanafredda Serralunga d’Alba Barolo / Masi Costasera Amarone Classico

After 8 ́ (L, G)
Lämmin suklaafondant

Masi Angelorum Recioto / Fontanafredda Brachetto d’Acqui

TIETOA VIINITALOISTA:

Fontanafredda
Piemonten merkittävimpiin tuottajiin lähes kahdeksan miljoonan pullon vuosituotannollaan lukeutuva Fontanafredda on kansainvälisesti tunnettu erityisesti Barolo -viineistään. Italian ensimmäisen kuninkaan Victor Emmanuel II:n vuonna 1858 perustama viinitalo kerää rypäleet omien tarhojensa lisäksi lähes 400 sopimusviljelijän palstoilta Piemonten kaikilta merkittävimmiltä alkuperäalueilta.

Masi
Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.