Keskiviikkona 19. huhtikuuta tarjoamme upean mahdollisuuden tulla tutustumaan Masi- ja Fontanafredda- viinitalojen korkealaatuisiin viineihin Stefan’s Steakhouse Tampereella. Tänä iltana tarjoilemme eksklusiivisen illallisen yhteensopivin Masin ja Fontanafreddan viinein.
Illalliselle on rajoitetusti paikkoja, varaa nyt:
rudi@noho.fi TAI stefans@ravintola.fi
MENU 120 € / hlö (sis. viinit)
Amuse-bouche
Forest Mushroom Soup (L)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea
Spicy Avocado Tartar (L, G)
Mausteinen avokadotartar
Rosa dei Masi / Fontanafredda Solerose Langhe Rosato
Wagyu Beef Tartar (L, G)
Tartar Wagyu -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
Fontanafredda Ebbio Langhe Nebbiolo / Masi Campofiorin
Passion fruit-Yuzu Sorbet
Finnish Reindeer Sirloin (L, G)
Sienikastiketta sekä paistettuja sieniä ja pekonia
Masi Brolo Campofiorin / Fontanafredda Monforte d’Alba Barolo
Australian Wagyu Tenderloin (L, G)
Punaviinikastiketta sekä neulapapuja ja pekonia
Fontanafredda Serralunga d’Alba Barolo / Masi Costasera Amarone Classico
After 8 ́ (L, G)
Lämmin suklaafondant
Masi Angelorum Recioto / Fontanafredda Brachetto d’Acqui
TIETOA VIINITALOISTA:
Fontanafredda
Piemonten merkittävimpiin tuottajiin lähes kahdeksan miljoonan pullon vuosituotannollaan lukeutuva Fontanafredda on kansainvälisesti tunnettu erityisesti Barolo -viineistään. Italian ensimmäisen kuninkaan Victor Emmanuel II:n vuonna 1858 perustama viinitalo kerää rypäleet omien tarhojensa lisäksi lähes 400 sopimusviljelijän palstoilta Piemonten kaikilta merkittävimmiltä alkuperäalueilta.
Masi
Boscainin perheen 1770-luvulla Valpolicellasta ostama pieni viinitila on kasvanut kansainvälisesti menestyneeksi, Pohjois-Italian Veneton lähettilääksi. Yhä perheomisteinen viinitalo on ollut vuosia edelläkävijä viininvalmistuksessa kehittäen mm. Appaxximento-, sekä Ripasso -menetelmät, jotka sittemmin ovat muodostuneet järkkymättömäksi osaksi Pohjois-Italialaista viininvalmistusta.