MENU
Levi
Alkuruoat | Pääruoat | Pihvit | Menut | Tasting | Kastikkeet ja lisukkeet | Jälkiruoat
Alkuruoat
Starters
Mausteinen avokadotartar (L, G)
Spicy avocado tartar (L, G)
Stilton-juustolla gratinoituja etanoita valkosipulivoissa sekä talon leipää (VL)
Escargots in garlic butter, gratinated with Stilton
cheese, served with house bread (VL)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja
sinihomejuustokastiketta (VL, G)
Iceberg lettuce, Stilton cheese and crispy bacon with
blue cheese dressing (VL, G)
Rapukakkua choronkastikkeella
Crab cake with choron sauce (L, G)
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista (L, G)
Tartar of Black Angus tenderloin with truffle crème and egg yolk (L, G)
Naudanliha-carpaccio sekä aiolia, pecorinojuustoa ja rucolaa (L, G)
Beef carpaccio with aioli, Pecorino cheese and rocket (L, G)
Sokerisuolattua nieriää, fenkolia ja sitruunakreemiä (L, G)
Salt and sugar cured arctic char with fennel and lemon créme (L, G)
Raakakypsennetyt pihvit
PREMIUM DRY AGED STEAKS
Vähintään 28 päivää kypsytettyä, dry aging -kaapeissamme raakakypsytykseen erityisen hyvin sopivaa laadukasta kotimaista pihvilihaa.
Meat matured in our dry-aging cabinets for at least 28 days. We only dry age Finnish meats that have been specially grown for dry aging purpose.
Pihvit
STEAKS
Wagyu-härän sisäfilepihvi. Hienointa ja laadukkainta Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin (QLD) alueelta.
First grade Wagyu tenderloin from the Australian Tingun (QLD) region.
Kotimainen naudan sisäfilepihvi
Dijonilla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu kotimainen naudan sisäfilepihvi (L, G)
Finnish tenderloin crusted with Dijon mustard, onions and herbs (L, G)
Aura-juustolla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu kotimainen naudan sisäfilepihvi (L, G)
Finnish tenderloin crusted with blue cheese, onions and herbs (L, G)
Paistettua ankanrintaa
Kotimainen poron ulkofile
Grillattua porsaan kyljystä
Paistettua nieriää
FOREST MUSHROOM SOUP (L, G)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea
Forest mushroom soup with malt crumble
PAN SEARED ARCTIC CHAR (L, G)
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunajajuureksia
Pan seared arctic char with hollandaise sauce and honey and thyme roasted root vegetables
LIISA’S CHEESE CAKE (L, G
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua kirsikkakompotilla
Cheesecake made with Stefan’s mother’s recipe, served with cherry compote
VIINIPAKETTI 32 €
WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
Iceberg lettuce, Stilton cheese and crispy bacon with blue cheese dressing
BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfilepihvi (150 g), konjakki-viherpippurikastiketta sekä paahdettuja perunoita ja aiolia
Black Angus tenderloin steak (150 g) with cognac and green peppercorn sauce and roasted potatoes with aioli
AFTER 8 ́ (L, G)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä
Warm chocolate fondant, served with mint ice cream
VIINIPAKETTI 34€
BEEF TARTAR (L, G)
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
Tartar of Black Angus tenderloin with truffle crème and egg yolk
WAGYU TENDERLOIN (L, G)
Wagyu-härän sisäfilepihvi (180 g), punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia
Wagyu tenderloin steak (180 g) with red wine sauce and sauteed button mushrooms with onions and bacon
CRÉME BRÛLÉE (L, G)
VIINIPAKETTI 39€
FOREST MUSHROOM SOUP (L, G)
Metsäsienikeittoa ja saaristolais-crumblea
Forest mushroom soup with malt crumble
FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen Poron ulkofilee ( 180 g ), punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia.
Finnish reindeer tenderloin (180 g), red wine sauce, and fried mushrooms, onions, and bacon.
SQUEAKY CHEESE (L,G)
Leipäjuustoa, lakkahilloa ja kanelikermaa
Sqeaky cheese, cloudyberry jam and cinnamon cream
VIINIPAKETTI 34€
SPICY AVOCADO TARTAR (V)
Mausteinen avokadotartar
Spicy avocado tartar
BASIL CRUSTED TOFU (V)
Basilikakuorrutettua tofua, basilikaöljyä, kaura créme fraiche sekä neulapapuja ja kukkakaalia
Basil crusted tofu with basil oil, oat crème fraiche. green beans and cauliflower
SORBET (V)
Vadelmasorbettia ja marjoja
Raspberry sorbet and berries
VIINIPAKETTI 32€
TASTING-MENUT
150 g Black Angus sisäfileetä Australiasta, 250 g Black Angus entrecotea Australiasta sekä 180 g kotimaista poron ulkofileetä. Sopii myös jaettavaksi.
150 g Black Angus tenderloin from Australia, 250 g Black Angus entrecote from Australia and 180 g Finnish reindeer sirloin. Also suitable for sharing.
Kastikkeet ja lisukkeet
SAUCES & SIDES
SAUCES (L, G) – 4€
Punaviinikastike
Konjakki-viherpippurikastike
Béarnaisekastike
Kirsikka-punaviinikastike
Stefan’sin chimichurri
Hollandaisekastike
Choronkastike
Sienikastike
Aioli
Red wine sauce
Cognac and green peppercorn sauce
Béarnaise sauce
Cherry-red wine sauce
Stefan’s chimichurri
Hollandaise sauce
Choron sauce
Mushroom sauce
Aioli
BUTTERS (L, G) – 3€
Stefan’sin erikoisvoi
Valkosipulivoi
Yrttivoi
Savuvoi
Chipotlevoi
Stefan’s special butter
Garlic butter
Herb butter
Smoked butter
Chipotle butter
SIDES – 6,5 €
Uuniperuna ruohosipuli-smetanatäytteellä (L, G)
Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Maalaisranskalaisia (L, G)
Maalaisranskalaisia pecorinojuustolla (L, G)
Bataattiranskalaisia (L, G)
Stilton-gratinoitua punajuurta ja saksanpähkinää (VL, G)
Marinoituja kirsikkatomaatteja sipulilla ja
kurkulla (L, G)
Paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)
Voissa paistettua parsakaalia ja manteleita (L, G)
Neulapapuja ja pekonia (L, G)
Stilton-gratinoitua kukkakaalia (VL, G)
Paahdettuja timjami-hunajajuureksia (L, G)
Mac 'n' cheese
Baked potato filled with sour cream and chives (L, G)
Roasted potatoes with aioli (L, G)
Rustic fries (L, G)
Rustic fries with Pecorino cheese (L, G)
Sweet potato fries (L, G)
Stilton-gratinated beetroots with walnuts (VL, G)
Marinated cherry tomatoes with onions and cucumber (L, G)
Sautéed button mushrooms with onions and bacon (L, G)
Broccoli and almonds sautéed in butter (L, G)
Green beans with bacon (L, G)
Stilton gratinated cauliflower (VL, G)
Honey and thyme roasted root vegetables (L, G)
Mac 'n' cheese
UUNIPERUNA ”LOADED” 9 €
Smetanalla, pekonilla ja cheddarjuustolla täytetty uuniperuna (VL, G)
Baked potato filled with sour cream, bacon and cheddar cheese (VL, G)
Jälkiruoat
Desserts
Pääruoat
Main courses
Paistettua ankanrintaa, kirsikka-punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)
Pan seared duck breast with cherry-red wine sauce and sautéed button mushrooms, onions and bacon (L, G)
Grillattua porsaan kyljystä, punaviinikastiketta, neulapapuja ja pekonia sekä paahdettuja perunoita (L, G)
Finnish pork chop with red wine sauce, green beans with bacon and roasted potatoes (L, G)
Black Angus – sisäpaistipihvi 180 g, konjakki-viherpippurikastiketta sekä maalaisranskalaisia (L, G)
Black Angus –top side steak 180 g with cognac and green peppercorn sauce and rustic fries (L, G)
Basilikakuorrutettua tofua, basilikaöljyä, kaura créme fraiche sekä neulapapuja ja kukkakaalia (L, G)
Basil crusted tofu with basil oil, oat crème fraiche. green beans and cauliflower (L, G)
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunaja juureksia (L, G)
Pan seared arctic char with hollandaise sauce and honey and thyme roasted root vegetables
(L, G)
L = laktoositon / lactose-free
VL = vähälaktoosinen / low in lactose
G = gluteeniton / gluten-free
Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Tiedustele henkilökunnalta vegeannoksista ja lasten annoksista. Alle 12-vuotiaille valmistamme annokset puolikkaina!
Our dishes may contain ingredients and components which are not mentioned in the menu, please inform us about any possible dietary restrictions. Please ask the staff about vegetarian and kids dishes. Half portions for kids under 12 years old!
Liha grillissä
Jälkiruoka 1
Drinkki punainen
Drinkki karpalo Gin
Lihaa leikkuulaudalla
Stefan liekittämässä
Ulkopöytä Tampere
Viinipulloja
Viinikaappi
Lihakaappi
Tarjoilija ojentaa asiakkaalle viiniä
Keittiö edestä
Laatuviinejä kaapissa
Lihasiivuja lautasella
Masi-karahvi ja viinilaseja
Tarjoilija leikkaamassa leipää
Lähikuva lihasta ja valkosipulista
Juomat
Ravintoloidemme viinilista sekä herkulliset alkudrinkit ja digestiivit täydentävät aterian.