a

MENU

Ruka

Alkuruoat

Starters

FOREST MUSHROOM SOUP
13 €
Metsäsienikeittoa ja saaristolais-crumblea
 (L, G)
Forest mushroom soup with malt crumble (L, G)
SPICY AVOCADO TARTAR
14 €

Mausteinen avokadotartar (L, G)
Spicy avocado tartar (L, G)

ESCARGOT
16 €

Stilton-juustolla gratinoituja etanoita valkosipulivoissa sekä talon leipää (VL)
Escargots in garlic butter, gratinated with Stilton
cheese, served with house bread (VL)

WEDGE OF ICEBERG
13 €

Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja
sinihomejuustokastiketta (VL, G)
Iceberg lettuce, Stilton cheese and crispy bacon with
blue cheese dressing (VL, G)

BEETS AND STILTON
13 €

Punajuurta, Stilton-juustoa , saksanpähkinää ja balsamicoa

Beetroots with Stilton cheese, walnuts and balsamic vinergar (VL, G)

BEEF TARTAR
18 €

Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista (L, G)
Tartar of Black Angus tenderloin with truffle crème and egg yolk (L, G)

REINDEER CARPACCIO
18 €

Porocarpaccio sekä aiolia, pecorinojuustoa ja rucolaa (L, G)
Reindeer carpaccio with aioli, Pecorino cheese and rocket (L, G)

CURED ARCTIC CHAR
15 €

Sokerisuolattua nieriää, fenkolia ja sitruunakreemiä (L, G)
Salt and sugar cured arctic char with fennel and lemon créme (L, G)

Raakakypsennetyt pihvit

PREMIUM DRY AGED STEAKS

Vähintään 28 päivää kypsytettyä, dry aging -kaapeissamme raakakypsytykseen erityisen hyvin sopivaa laadukasta kotimaista pihvilihaa.

Meat matured in our dry-aging cabinets for at least 28 days. We only dry age Finnish meats that have been specially grown for dry aging purpose.

TOMAHAWK 100g
16 €
PORTERHOUSE 100g
17 €

Pihvit

STEAKS

BLACK ANGUS TENDERLOIN 150/200g
38/49 €

Black Angus sisäfilepihvi. Australian Clare Valleyn alueelta tuleva Black Angus -karja on jyväruokittua ja vapaana laiduntanutta, mikä takaa laadukkaan pihvilihan.

The Black Angus cattle from the Clare Valley area in Australia is free-range and grain-fed to guarantee high-quality beef.

WAGYU TENDERLOIN 180 g
76 €

Wagyu-härän sisäfilepihvi. Hienointa ja laadukkainta Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin (QLD) alueelta.

First grade Wagyu tenderloin from the Australian Tingun (QLD) region.

MARBLED STRIPLOIN 250 g
39 €

Yli 200 päivää jyväruokitun Black Angus -karjan ulkofile makurasvalla Uruguaysta

+200 days grain-fed Black Angus striploin from Uruguay

FINNISH TENDERLOIN 200/300g
39/58 €

Kotimainen naudan sisäfilepihvi

BEEF STRINDBERG 200 g
45 €

Dijonilla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu kotimainen naudan sisäfilepihvi (L, G)

Finnish tenderloin crusted with Dijon mustard, onions and herbs (L, G)

ENTRECOTE 250g
37 €

Black Angus entrecote Australiasta

Black Angus entrecote from Australia

BLUE CHEESE CRUSTED TENDERLOIN 200 g
45 €

Aura-juustolla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu kotimainen naudan sisäfilepihvi (L, G)

Finnish tenderloin crusted with blue cheese, onions and herbs (L, G)

CRISPY DUCK BREAST 200g
26 €

Paistettua ankanrintaa

FINNISH REINDEER SIRLOIN 180g
39 €

Kotimainen poron ulkofile

PAN SEARED ARCTIC CHAR n.200g
26 €

Paistettua nieriää

SET MENUS

MENU 1
56 €

FOREST MUSHROOM SOUP (L, G)

Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea
Forest mushroom soup with malt crumble

PAN SEARED ARCTIC CHAR (L, G)
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunajajuureksia
Pan seared arctic char with hollandaise sauce and honey and thyme roasted root vegetables

LIISA’S CHEESE CAKE (L, G
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua kirsikkakompotilla
Cheesecake made with Stefan’s mother’s recipe, served with cherry compote

VIINIPAKETTI 32 € 

MENU 2
66 €

WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
Iceberg lettuce, Stilton cheese and crispy bacon with blue cheese dressing

BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)

Black Angus -sisäfilepihvi (150 g), konjakki-viherpippurikastiketta sekä paahdettuja perunoita ja aiolia
Black Angus tenderloin steak (150 g) with cognac and green peppercorn sauce and roasted potatoes with aioli

AFTER 8 ́ (L, G)

Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä
Warm chocolate fondant, served with mint ice cream

VIINIPAKETTI 34€

 

MENU 3
96 €

BEEF TARTAR (L, G)

Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista

Tartar of Black Angus tenderloin with truffle crème and egg yolk

WAGYU TENDERLOIN (L, G)

Wagyu-härän sisäfilepihvi (180 g), punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia

Wagyu tenderloin steak (180 g) with red wine sauce and sauteed button mushrooms with onions and bacon

CRÉME BRÛLÉE (L, G)

VIINIPAKETTI 39€

MENU LAPPI
67 €

CURED ARCTIC CHAR (L, G)

Sokerisuolattua nieriää, fenkolia ja sitruunakreemiä
Salt and sugar cured arctic char with fennel and lemon créme

FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen poron ulkofilee (180 g), sienikastiketta sekä paahdettuja timjami-hunajajuureksia
Finnish reeindeer sirloin (180 g), mushroom sauce and honey and thyme roasted root vegetables

CRÈME BRÛLÉE (L,G)

Crème Brûlée

VIINIPAKETTI 34€

MENU VEGE
52 €

SPICY AVOCADO TARTAR (V)

Mausteinen avokadotartar
Spicy avocado tartar

BASIL CRUSTED TOFU (V)

Basilikakuorrutettua tofua, basilikaöljyä, yrtti-créme fraiche sekä neulapapuja ja kukkakaalia
Basil crusted tofu with basil oil, herb crème fraiche. green beans and cauliflower

AFTER 8´ (L, G)

Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä 
Warm chocolate cake served with mint ice cream

VIINIPAKETTI 30€

TASTING-MENUT

BEEF TASTING
110 €

150 g Black Angus sisäfileetä Australiasta, 250 g Black Angus entrecotea Australiasta sekä 180 g kotimaista poron ulkofileetä. Sopii myös jaettavaksi.

150 g Black Angus tenderloin from Australia, 250 g Black Angus entrecote from Australia and 180 g Finnish reindeer sirloin. Also suitable for sharing.

Kastikkeet ja lisukkeet

SAUCES & SIDES

SAUCES (L, G) – 4€

Punaviinikastike
Konjakki-viherpippurikastike
Béarnaisekastike
Kirsikka-punaviinikastike
Stefan’sin chimichurri
Hollandaisekastike
Sienikastike
Aioli

Red wine sauce
Cognac and green peppercorn sauce
Béarnaise sauce
Cherry-red wine sauce
Stefan’s chimichurri
Hollandaise sauce
Mushroom sauce
Aioli

BUTTERS (L, G) – 3€

Stefan’sin erikoisvoi
Valkosipulivoi
Yrttivoi
Savuvoi
Chipotlevoi

Stefan’s special butter
Garlic butter
Herb butter
Smoked butter
Chipotle butter

SIDES – 6,5 €

Uuniperuna ruohosipuli-smetanatäytteellä (L, G)
Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Maalaisranskalaisia (L, G)
Maalaisranskalaisia pecorinojuustolla (L, G)
Bataattiranskalaisia (L, G)
Stilton-gratinoitua punajuurta ja saksanpähkinää (VL, G)
Marinoituja kirsikkatomaatteja sipulilla ja
kurkulla (L, G)
Paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)
Voissa paistettua parsakaalia ja manteleita (L, G)
Neulapapuja ja pekonia (L, G)
Stilton-gratinoitua kukkakaalia (VL, G)
Paahdettuja timjami-hunajajuureksia (L, G)

 

Baked potato filled with sour cream and chives (L, G)
Roasted potatoes with aioli (L, G)
Rustic fries (L, G)
Rustic fries with Pecorino cheese (L, G)
Sweet potato fries (L, G)
Stilton-gratinated beetroots with walnuts (VL, G)
Marinated cherry tomatoes with onions and cucumber (L, G)
Sautéed button mushrooms with onions and bacon (L, G)
Broccoli and almonds sautéed in butter (L, G)
Green beans with bacon (L, G)
Stilton gratinated cauliflower (VL, G)
Honey and thyme roasted root vegetables (L, G)

UUNIPERUNA ”LOADED” 9 €

Smetanalla, pekonilla ja cheddarjuustolla täytetty uuniperuna (VL, G)

Baked potato filled with sour cream, bacon and cheddar cheese (VL, G)

 

Jälkiruoat

Desserts

AFTER 8
14 €

Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä (L, G)

Warm chocolate cake served with mint ice cream (L, G)

CRÈME BRÛLÉE
13 €
Crème Brûlée (L, G)
LIISA'S CHEESE CAKE
13 €
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua kirsikkakompotilla (L, G)
Cheesecake made with Stefan’s mother’s recipe, served with cherry compote (L, G)
RED VELVET CAKE
13 €

Red velvet –kakkua sitruuna-tuorejuustokuorrutteella ja  paahdetuilla saksanpähkinöillä (L, G)

Red velvet cake with lemon cream cheese frosting and toasted walnuts (L, G)

ICE CREAM OR SORBET
6 €

Kysy valikoimaa tarjoilijaltasi
Please ask your waiter for the selection

Pääruoat

Main courses

L.A. BURGER
25 €

Saatavilla myös gluteenittomana.

Black Angus -karjasta valmistettu 200 g burgerpihvi, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, rucolaa, suolakurkkua, tomaattia ja talon majoneesia sekä maalaisranskalaisia pecorinojuustolla. (VL)

200g Black Angus burger patty, cheddar cheese, marinated red onions,rocket, pickles, tomato and house mayonnaise, served with rustic fries with Pecorino cheese (VL)

CRISPY DUCK BREAST
30 €

Paistettua ankanrintaa, kirsikka-punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)

Pan seared duck breast with cherry-red wine sauce and sautéed button mushrooms, onions and bacon (L, G)

STEAK AND FRIES
35 €

Black Angus – sisäpaistipihvi 180 g, konjakki-viherpippurikastiketta sekä maalaisranskalaisia (L, G)

Black Angus –top side steak 180 g with cognac and green peppercorn sauce and rustic fries (L, G)

BASIL CRUSTED TOFU
25 €

Basilikakuorrutettua tofua, basilikaöljyä, yrtti-créme fraiche sekä neulapapuja ja kukkakaalia (L, G)

Basil crusted tofu with basil oil, herb crème fraiche. green beans and cauliflower (L, G)

PAN SEARED ARCTIC CHAR
32 €

Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunaja juureksia (L, G)

Pan seared arctic char with hollandaise sauce and honey and thyme roasted root vegetables

 (L, G)

L = laktoositon / lactose-free
VL = vähälaktoosinen / low in lactose
G = gluteeniton / gluten-free

Annoksissa saatetaan käyttää raaka-aineita ja komponentteja, joita ei ole mainittu listassa. Ilmoitathan tilausta tehdessäsi erityisruokavalioistasi. Tiedustele henkilökunnalta vegeannoksista ja lasten annoksista. Alle 12-vuotiaille valmistamme annokset puolikkaina!

Our dishes may contain ingredients and components which are not mentioned in the menu, please inform us about any possible dietary restrictions. Please ask the staff about vegetarian and kids dishes. Half portions for kids under 12 years old!

Drinks

Our restaurant's wine list, along with delightful cocktails and digestifs, complements the meal perfectly.

check the drink list

Group bookings
& private events

Request a offer