Tarjoilemme 24.-25.12.2025 upean illallisen kaupunkijoulun viettäjille Helsingissä hintaan 99 euroa per henkilö. Kokonaisuus sisältää monipuoliset alku- ja jälkiruokabuffetit sekä pääruoat, kastikkeet ja lisukkeet pöytiintarjoiltuna. Halutessasi voit ottaa myös menulle räätälöidyn viinipaketin hintaan 39 euroa per henkilö.
Ottaaksesi menun, on pöytävaraus tehtävä etukäteen koodilla ”joulu”. Varauksen voi tehdä helposti klikkaamalla kohdasta ”varaa pöytä”. Menutarjouksen varauskoodi kirjoitetaan kohtaan ”lisää kommentti”. Menu on voimassa ainoastaan Helsingin Stefan’s Steakhousessa.
JOULU AT STEFAN’S 99 € / HLÖ
ALKURUOKABUFFET:
Vihreä salaatti samppanja-vinaigretilla (L, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta (VL, G)
Caesar-salaatti lämminsavulohella (L, G)
Kylmäsavustettua lohta tillillä ja sitruunalla (L, G)
Katkarapuja avokadolla ja sitruskastikkeella (L, G)
Punajuurta, Stilton-juustoa, saksanpähkinää ja balsamicoa (VL, G)
Paahdetut talvijuurekset – palsternakkaa, naurista ja porkkanaa täydellisesti paahdettuna (L, G)
Juustoja: Brie, Peltolan Blue ja Gouda, karpalochutney sekä hunajaa Parikkalasta (G)
Saaristolaisleipää ja ciabattalajitelma
PÄÄRUOAT (annosteltuina):
Wagyu kuvepihvi (L, G)
Naudan Wellington sienitäytteellä (L)
Paistettua ankanrintaa (L, G)
KASTIKKEET:
Kirsikka-punaviinikastike (L, G)
Konjakki-viherpippurikastike (L, G)
Piparjuurikerma (L, G)
LISUKKEET:
Tryffelimuusi – kermainen perunamuusi ripauksella tryffeliä (L, G)
Paahdetut ruusukaalit pekonilla ja balsamicolla (L, G)
Paistettuja herkkusieniä sipulilla (L, G)
Kermainen pinaatti (L, G)
JÄLKIRUOKABUFFET:
Piparkakku crème brûlée (L, G)
Klassinen juustokakku talvisilla marjoilla (L, G)
Omenapiirakkaa vaniljakastikkeella (L, G)
Suklaafondant piparminttukermalla (L, G)
Kahvi ja tee
L=Laktoositon, VL=Vähälaktoosinen, G=Gluteeniton