Tarjoilemme 24.-25.12.2025 upean illallisen kaupunkijoulun viettäjille Helsingissä hintaan 99 euroa per henkilö. Kokonaisuus sisältää monipuoliset alku- ja jälkiruokabuffetit sekä pääruoat, kastikkeet ja lisukkeet pöytiintarjoiltuna. Halutessasi voit ottaa myös menulle räätälöidyn viinipaketin hintaan 39 euroa per henkilö.
Huomioithan, että 24.-25.12. välisenä ajankohtana tarjoilemme ainoastaan joulumenua eikä A’la carte -listamme ole voimassa. Varauksen voi tehdä helposti klikkaamalla kohdasta ”varaa pöytä”. Henkilömäärän valittuasi, klikkaa ”Xmas Lunch/Dinner 24.-25.12.” niin pääset tekemään varauksen näille päiville. Menu on voimassa ainoastaan Helsingin Stefan’s Steakhousessa.
JOULU AT STEFAN’S 99 € / HLÖ
ALKURUOKABUFFET:
Vihreä salaatti samppanja-vinaigretilla (L, G)
Jäävuorisalaattia, Stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta (VL, G)
Caesar-salaatti lämminsavulohella (L, G)
Kylmäsavustettua lohta tillillä ja sitruunalla (L, G)
Katkarapuja avokadolla ja sitruskastikkeella (L, G)
Punajuurta, Stilton-juustoa, saksanpähkinää ja balsamicoa (VL, G)
Paahdetut talvijuurekset – palsternakkaa, naurista ja porkkanaa täydellisesti paahdettuna (L, G)
Juustoja: Brie, Peltolan Blue ja Gouda, karpalochutney sekä hunajaa Parikkalasta (G)
Saaristolaisleipää ja ciabattalajitelma
PÄÄRUOAT (annosteltuina):
Wagyu kuvepihvi (L, G)
Naudan Wellington sienitäytteellä (L)
Paistettua ankanrintaa (L, G)
KASTIKKEET:
Kirsikka-punaviinikastike (L, G)
Konjakki-viherpippurikastike (L, G)
Piparjuurikerma (L, G)
LISUKKEET:
Tryffelimuusi – kermainen perunamuusi ripauksella tryffeliä (L, G)
Paahdetut ruusukaalit pekonilla ja balsamicolla (L, G)
Paistettuja herkkusieniä sipulilla (L, G)
Kermainen pinaatti (L, G)
JÄLKIRUOKABUFFET:
Piparkakku crème brûlée (L, G)
Klassinen juustokakku talvisilla marjoilla (L, G)
Omenapiirakkaa vaniljakastikkeella (L, G)
Suklaafondant piparminttukermalla (L, G)
Kahvi ja tee
L=Laktoositon, VL=Vähälaktoosinen, G=Gluteeniton
