Ohita navigaatio

Menu muu suomi

Menu

STARTERS

ASPARAGUS SOUP
Kermaista parsakeittoa ja rapeaa ilmakuivattua kinkkua
(L, G)
11 €
MOZZARELLA AND TOMATO
Mozzarellaa, tomaattia ja balsamicoa
(L, G)
12 €
ESCARGOT
Stilton-juustolla gratinoituja etanoita valkosipulivoissa sekä talon leipää
(VL)
14 €
WEDGE OF ICEBERG
Jäävuorisalaattia,stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
(VL)
12 €
CAESAR SALAD
Romainesalaattia, caesarkastiketta, leipäkrutonkeja ja parmesaania
(L)
12 €
CURED WHITE FISH
Sokerisuolattua siikaa, mallas-crumblea ja tilliä
(L)
14€
BEEF TARTAR
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
(L, G)
16 €

MAIN COURSES

L.A. BURGER
Saatavilla myös gluteenittomana

Black Angus -karjasta valmistettu 200 g burgerpihvi, ched- darjuustoa, marinoitua punasipulia, rucolaa, suolakurkkua, tomaattia ja aiolia sekä parmesaanilla maustettuja maalaisranskalaisia
(L)
23 €
VEGI STEAK
Punajuuri-mustapapupihvi, lempeän tulista avocadoa ja paahdettuja juureksia
(L, G)
21 €
CAESAR SALAD WITH CHICKEN
Grillattua kanaa, rapeaa romainesalaattia, caesarkastiketta, leipäkrutonkeja ja parmesaania
(L)
22 €
STEAK WITH FRIES OR SALAD 
Black Angus sisäpaistipihvi, Stefan’s Special -maustevoi- ta, sekä parmesaanilla maustettuja maalaisranskalaisia tai vihersalaattia
(L, G)
24 €
WHITE FISH
Paistettua siikaa, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja juureksia ja varhaisperunaa
(L, G)
29 €

STEAKS

TASTING n. 500 g
150g Black Angus sisäfilettä Australian Clare Valleyn
alueelta, n. 200g kotimaista dry age kypsytettyä luutonta entrecotea sekä n. 150g kotimaista dry aged kypsytettyä naudan marmoriulkofilettä. Sopii myös jaettavaksi.
89 €

PREMIUM DRY AGED STEAKS

Vähintään 60 päivää kypsytettyä, dry aging -kaapeissam- me raakakypsytykseen erityisen hyvin sopivaa laadukasta kotimaista pihvilihaa.
FINNISH STRIPLOIN STEAK n. 300 g 
Kotimainen ulkofile
35 €
BUTCHER ́S CHOICE
Kotimaista marmoriulkofilettä raakakypsytysrasvan sisällä
100 g / 24 €
BONE IN RIB EYE
Kotimainen luullinen entrecote
100 g / 12 €
BONELESS RIB EYE
Luuton entrecote
100 g / 14

Australian Clare Valleyn alueelta tuleva Black Angus – karja on jyväruokittua ja vapaana laiduntanutta, mikä takaa laadukkaan pihvilihan.

BLACK ANGUS TENDERLOIN 
Black Angus sisäfileepihvi
150 g  29 €
200 g  38 €
300 g  56 €
BEEF STRINDBERG 200 g
Dijonilla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu Black Angus sisäfilepihvi
(L)
41 €
WAGYU TENDERLOIN  180 g
Wagyu-härän sisäfilepihvi
Hienointa ja laadukkainta Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin (QLD) alueelta.
61 €
FINNISH TENDERLOIN  180 g
Kotimaisen naudan sisäfileepihvi
29 €
FINNISH REINDEER SIRLOIN  180 g
Kotimaisen Poron ulkofilee
38 €
GRILLED IBERICO PORK CHOP
Grillattu Iberico-porsaan kyljys
22€
FOIE GRAS
Ankanmaksa pihvin päälle
11€

SAUCES (L, G) – 4€

Punaviinikastike
Konjakki-viherpippurikastike
Béarnaisekastike
Hollandaisekastike
Choronkastike
Piparjuurella maustettu hapankerma
Dijon-sinappikastike
Aioli
Yrttinen pesto

BUTTERS (L, G) – 3€

Stefan’sin erikoisvoi
Valkosipulivoi
Yrttivoi
Salviavoi
Ankanmaksavoi
Chipotle-chilivoi
Tryffelillä ja dry aged -rasvalla maustettu voi

SIDES – 6€

Uuniperuna ruohosipuli-smetanatäytteellä (L, G)
Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Varhaisperunaa voita ja sormisuolaa (L,G)
Parmesan-maustettuja maalaisranskalaisia (L, G)
Maalaisranskalaisia (L, G)
Bataattiranskalaisia (L, G)
Pekonia ja neulapapuja (L, G)
Caesarsalaatti
Paistettuja herkkusieniä ja sipulia (L, G)
Paahdettuja juureksia ja timjamia (L, G)
Parsakaalia ja paahdettuja manteleita (L, G)

SET MENUS

MENU 1 • 49 €

ASPARAGUS SOUP (L, G) 
Kermaista parsakeittoa ja rapeaa ilmakuivattua kinkkua

WHITE FISH (L, G) 
Paistettua siikaa, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja juureksia ja varhaisperunaa

CRÈME BRÛLÉE (L,G) 

VIINIPAKETTI / 29 €

MENU 2 • 59 €

WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta

BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfilepihvi (150 g), konjakki-viherpippuri- kastiketta sekä paahdettuja perunoita ja aiolia

AFTER 8 ́ (L)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä

VIINIPAKETTI 32 €

MENU 3 • 89 €

BEEF TARTAR (L, G)
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista

WAGYU TENDERLOIN (L, G)
Wagyu-härän sisäfilepihvi (180 g), punaviinikastiketta sekä uuniperuna ruohosipuli-smetanatäytteellä

LIISA’S CHEESE CAKE (L,G)
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua ja kirsikkakompottia

VIINIPAKETTI 29 €

TASTING-MENUT

(Myydään vain koko pöytäseurueelle)

5 RUOKALAJIA 62 € HLÖ
VIINIPAKETTI 49 € HLÖ

7 RUOKALAJIA 76 € HLÖ
VIINIPAKETTI 58 € HLÖ

HOUSE SPECIAL

MIXED GRILL PLATE FOR SHARING MINIMUM 2 PEOPLE hlö 80 €

WEDGE OF ICEBERG
Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta (VL, G)

BEEF TARTAR
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista (L, G)


BLACK ANGUS TENDERLOIN FROM CLARE VALLEY AUSTRALIA,
FINNISH TENDERLOIN AND DRY AGE ENTRECOTE
Black Angus sisäfilettä Australian Clare Valleyn alueelta, suomalaista härän sisäfilettä sekä dry age entrecôtea (L, G)


AFTER 8 ́
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä (L,)

LIISA’S CHEESE CAKE
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua ja kirsikkakompottia (L, G)

VIINIPAKETTI 32 €

L= laktoositon / lactose-free • VL = vähälaktoosinen / low in lactose • G = gluteeniton / gluten-free

Ravintola.fi-sovellusLataa Ravintola.fi-sovellus, tähditä suosikkiravintolasi ja hyödynnä etusi!
Liittymisetu -20% sovellusostoista kaikille sovelluksen lataajille. 
Lataa sovellus