Ohita navigaatio

Menu muu Suomi

Menu

STARTERS

FOREST MUSHROOM SOUP
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea sekä rapeaa prosciuttoa
(L)
13 €
SPICY AVOCADO TARTAR
Mausteinen avokadotartar
(L, G)
13 €
ESCARGOTS
Stilton-juustolla gratinoituja etanoita valkosipulivoissa sekä talon leipää
(VL)
14 €
WEDGE OF ICEBERG
Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta
(VL, G)
12 €
CRAB CAKE
Rapukakkua choron- ja Dijonsinappikastikkeella
(L)
12 €
CAESAR SALAD
Romainesalaattia, caesarkastiketta, leipäkrutonkeja ja parmesaania
(L)
12 €
CURED RAINBOW TROUT
Sokerisuolattua kirjolohta, fenkolia ja limekreemiä sekä tillivinegrettiä
(L, G)
14€
BEEF TARTAR
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
(L, G)
16 €
REINDEER CARPACCIO
Porocarpaccio sekä aiolia, parmesaania ja rucolaa (L, G)
15 €

MAIN COURSES

L.A. BURGER
Saatavilla myös gluteenittomana

Black Angus -karjasta valmistettu 200 g burgerpihvi, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, rucolaa, suolakurkkua, tomaattia ja aiolia sekä parmesaanilla maustettuja maalaisranskalaisia
(L)
23 €
OPEN FACED BURGER
Saatavilla myös gluteenittomana

Black Angus -härän sisäfilettä, Gruyére-juustoa, hollandaisekastiketta, paistettu kananmuna sekä paistettua sipulia
(L)
36 €
CRISPY DUCK BREAST
Paistettua ankanrintaa, pekonipunaviinikastiketta, paistettuja sieniä ja sipulia sekä paahdettuja perunoita
(L, G)
29 €
CAULIFLOWER AND MUSHROOMS
Paahdettua kukkakaalia sekä paistettuja herkkusieniä ja sipulia raikkaalla yrttikastikkeella
(L, G)
24 €
RAINBOW TROUT
Paistettua kirjolohta, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja juureksia
(L, G)
29 €
GRILLED PORK CHOP
Grillattua porsaan kyljystä, Dijon-sinappikastiketta sekä tryffeliperunapyrettä
(L, G)
35 €

PREMIUM DRY AGED STEAKS

Vähintään 28 päivää kypsytettyä, dry aging -kaapeissamme raakakypsytykseen erityisen hyvin sopivaa laadukasta kotimaista pihvilihaa.
BONELESS RIB EYE
Luuton entrecote
100 g / 16 €

STEAKS

TASTING
150 g Black Angus sisäfilettä Australian Clare Valleyn
alueelta, n. 200 g kotimaista dry age kypsytettyä luutonta entrecotea sekä 180 g kotimaista naudan sisäfilettä. Sopii myös jaettavaksi.
95 €

TOMAHAWK STEAK
Luullinen entrecote
100 g / 13 €
PAN SEARED RAINBOW TROUT
Paistettua kirjolohta
200 g 22 €
CRISPY DUCK BREAST
Paistettua ankanrintaa
200 g 22 €
GRILLED PORK CHOP
Grillattua porsaan kyljystä
320 g 29 €
FOIE GRAS
Ankanmaksa pihvin päälle
11 €

Australian Clare Valleyn alueelta tuleva Black Angus – karja on jyväruokittua ja vapaana laiduntanutta, mikä takaa laadukkaan pihvilihan.

BLACK ANGUS TENDERLOIN 
Black Angus sisäfilepihvi
150 g  31 €
200 g  41 €
300 g  61 €
MARBLED STRIPLOIN 250 g
Yli 200 päivää jyväruokitun Black Angus -karjan ulkofile makurasvalla Uruguaysta
38 €
BEEF STRINDBERG 200 g
Dijonilla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu Black Angus sisäfilepihvi
(L)
45 €
BLUE CHEESE CRUSTED TENDERLOIN 200 g
Aura-juustolla, sipulilla ja yrteillä gratinoitu Black Angus sisäfilepihvi
(L)
45 €
WAGYU TENDERLOIN  180 g
Wagyu-härän sisäfilepihvi
Hienointa ja laadukkainta Wagyu-karjan pihvilihaa Australian Tingunin (QLD) alueelta.
66 €
FINNISH TENDERLOIN  180 g
Kotimaisen naudan sisäfilepihvi
29 €
FINNISH REINDEER SIRLOIN  180 g
Kotimainen poron ulkofile
39 €

SAUCES (L, G) – 4€

Punaviinikastike
Konjakki-viherpippurikastike
Béarnaisekastike
Pekonipunaviinikastike
Kermainen sienikastike
Hollandaisekastike
Choronkastike
Dijon-sinappikastike
Aioli

BUTTERS – 3€

Stefan’sin erikoisvoi (L)
Valkosipulivoi (L, G)
Yrttivoi (L, G)
Savuvoi (L, G)
Ankanmaksavoi (L, G)
Chipotlevoi (L, G)

SIDES – 6€

Uuniperuna ruohosipuli-smetanatäytteellä (L, G)
Paahdettuja perunoita ja aiolia (L, G)
Neulapapuja ja pekonia (L, G)
Parmesan-maustettuja maalaisranskalaisia (L, G)
Maalaisranskalaisia (L, G)
Bataattiranskalaisia (L, G)
Caesarsalaatti (L)
Tryffeliperunapyree (L, G)
Kermaista pinaattia (L, G)
Paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia (L, G)
Stilton-gratinoituja punajuuria (VL, G)
Paahdettuja juureksia (L, G)

UUNIPERUNA ”LOADED”
Smetanalla, pekonilla ja cheddarjuustolla täytetty uuniperuna (L, G)
9 €

SET MENUS

MENU 1 • 51 €

SPICY AVOCADO TARTAR (L, G) 
Mausteinen avokadotartar

PAN SEARED RAINBOW TROUT (L, G) 
Paistettua kirjolohta, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja juureksia

CRÈME BRÛLÉE (L, G)
Crème Brûlée

VIINIPAKETTI / 29 €

MENU 2 • 61 €

FOREST MUSHROOM SOUP (L)
Metsäsienikeittoa ja mallascrumblea sekä rapeaa prosciuttoa

BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfilepihvi (150 g), konjakki-viherpippurikastiketta sekä paahdettuja perunoita ja aiolia

AFTER 8 ́ (VL)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä

VIINIPAKETTI 32 €

MENU 3 • 89 €

WEDGE OF ICEBERG (VL, G)
Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta

WAGYU TENDERLOIN (L, G)
Wagyu-härän sisäfilepihvi (180 g), punaviinikastiketta sekä paistettuja herkkusieniä, sipulia ja pekonia

LIISA’S CHEESE CAKE (L, G)
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua kirsikkakompotilla

VIINIPAKETTI 37 €

TASTING-MENUT

(Myydään vain koko pöytäseurueelle)

5 RUOKALAJIA 68 € HLÖ
VIINIPAKETTI 49 € HLÖ

7 RUOKALAJIA 79 € HLÖ
VIINIPAKETTI 58 € HLÖ

HOUSE SPECIAL

MIXED GRILL PLATE FOR SHARING MINIMUM 2 PEOPLE
79 € / hlö

WEDGE OF ICEBERG
Jäävuorisalaattia, stilton-juustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta (VL, G)

CRAB CAKE
Rapukakkua choron- ja Dijon-sinappikastikkeella (L)


BLACK ANGUS TENDERLOIN FROM CLARE VALLEY AUSTRALIA,
FINNISH TENDERLOIN AND DRY AGE ENTRECOTE
Black Angus sisäfilettä Australian Clare Valleyn alueelta, suomalaista härän sisäfilettä sekä dry age entrecôtea (L, G)


AFTER 8 ́
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä (VL)

LIISA’S CHEESE CAKE
Stefanin äidin reseptillä valmistettua juustokakkua kirsikkakompotilla (L, G)

VIINIPAKETTI 32 €

L= laktoositon • VL = vähälaktoosinen • G = gluteeniton