Tervetuloa illalliselle, jossa huippuluokan pihvit ja Barossan laakson arvostetut Torbreck-viinit kohtaavat!
Tarjoilemme ravintoloissamme (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu) viiden ruokalajin maistelumenun, johon on huolella valittu täydelliset viiniparit. Hinta on 155 € / henkilö sisältäen viinit.
Hyödyntääksesi tarjouksen, tulee pöytävaraus tehdä etukäteen koodilla ”winemaker”. Varauksen voit tehdä helposti sähköpostilla myynti@noho.fi tai nettisivuiltamme klikkaamalla ”varaa pöytä” -painiketta. Menutarjouksen varauskoodi kirjoitetaan kohtaan ”lisää kommentti”.
MENU VIINEILLÄ 155 €/ hlö:
BEEF TARTAR (L, G)
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
Old Vines GSM – Grenache, Mourvèdre, Shiraz
FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen poron ulkofile, punaviinikastiketta ja herkkusieni-pekonipaistos
Cuvée Juveniles – Grenache, Mourvèdre, Shiraz
WAGYU FLANK STEAK (L, G)
Wagyu-härän kuvepihvi, konjakki-viherpippurikastiketta ja paahdettuja timjami-hunajajuureksia
Woodcutter’s Shiraz
BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfilepihvi, béarnaisekastiketta ja paahdettuja perunoita
The Steading – Grenache, Mourvèdre, Shiraz
AFTER 8′ (L, G)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä
L=Laktoositon, G=Gluteeniton