a

SYYSMENU 56 € 6.10.-2.11.2025

Me tervehdimme saapunutta syksyä menutarjouksella! Tarjoilemme kolmen ruokalajin menua hintaan 56 euroa / henkilö 6.10.-2.11. seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Vaasa & Oulu.

Menuun sisältyy alku-, pää- ja jälkiruoka. Hyödyntääksesi tarjouksen, tulee pöytävaraus tehdä ennakkoon koodilla ”NIERIÄ”, ”WAGYU” tai ”VEGI” riippuen minkä pääruoan valitset. Varauksen voit tehdä helposti klikkaamalla ”varaa pöytä”. Varauskoodi kirjoitetaan kohtaan ”lisää kommentti”.


SYYSMENU 56 € / hlö

ALKURUOAT

FOREST MUSHROOM SOUP (L, G)
Kermaista metsäsienikeittoa ja mallas-crumblea
TAI
SPICY AVOCADO TARTAR (L, G)
Mausteinen avokadotartar
TAI
CRAB CAKE (L, G)
Rapukakkua miso-soijamajoneesilla
BEEF CARPACCIO (L, G)
Naudanliha-carpaccio sekä aiolia, pecorinojuustoa ja rucolaa

PÄÄRUOAT

PAN SEARED ARCTIC CHAR (L, G)
Paistettua nieriää, hollandaisekastiketta sekä paahdettuja timjami-hunajajuureksia ja perunapyrettä
TAI
WAGYU FLANK STEAK (L, G)
Australialaista Wagyu-härän flank steakia (180 g), punaviinikastiketta sekä paahdettuja perunoita ja aiolia
TAI
VEGI STEAK (L, G)
Punajuuri-mustapapupihvi, Stefan’sin chimichurria, kermaista pinaattia, paistettuja herkkusieniä ja sipulia sekä paahdettuja perunoita

JÄLKIRUOAT

LIISA’S CHEESECAKE (L, G)
Liisan juustokakku mustikkakompotilla (Stefanin äidin resepti)
TAI
RASPBERRY CRÈME BRÛLÉE (L, G)
Crème brûlée ja vadelmasorbettia
TAI
AFTER 8´ (L, G)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä

L=Laktoositon, G=Gluteeniton