Tarjoilemme ravintoloissamme A’la carte -listamme lisäksi viiden ruokalajin menua viineineen yhteistyössä Bodegas Hispano+Suizasin kanssa. Menua tarjoillaan seuraavissa kaupungeissa: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Vaasa, Oulu.
Bodegas Hispano+Suizas on kolmen kaveruksen, Marc Grin, Pablo Ossorio ja Rafael Navarro, yhdessä perustama viinitila Valencian ylängöllä, Utiel Requenassa Espanjassa. Tila tuottaa huippuviinejä perinteisillä viininviljelystekniikoilla ja innovatiivisella kellarityöskentelyllä.
Menun voit tilata joko ennakkoon tai paikan päällä ravintolassa.
MENU VIINEILLÄ 120 €/ hlö:
CURED ARCTIC CHAR (L, G)
Sokerisuolattua nieriää, fenkolia ja sitruunakreemiä
Impromptu Sauvignon Blanc
BEEF TARTAR (L, G)
Tartar Black Angus -härän sisäfileestä, tryffelikreemiä ja keltuaista
Impromptu Rosé
FINNISH REINDEER SIRLOIN (L, G)
Kotimainen poron ulkofile, punaviinikastiketta ja herkkusieni-pekonipaistos
Bassus Pinot Noir
BLACK ANGUS TENDERLOIN (L, G)
Black Angus -sisäfilepihvi, béarnaisekastiketta ja paahdettuja perunoita
Bassus Finca Casilla Herrera
AFTER 8′ (L, G)
Lämmin suklaafondant ja minttujäätelöä
Bassus Pinot Noir Dulce